vrijdag 27 december 2013

its winter !

heey allemaal,

het is net kerst geweest. een super leuke tijd vond ik het zelf. maar nu komt oud en nieuw eraan! ook super leuk. ik vier altijd met oud en nieuw een feestje met veel mensen; en daar hoort dus ook een leuke outfit bij. ik ga jullie uitleggen hoe je de perfecte outfit kan kiezen!

1. eerst ga je kijken welke outfit bij jou kleur huid, haar en ogen past. bijvoorbeeld als je blond haar hebt kan je beter geen huidskleur outfit aandoen. dan is alles heel ligt. (of je moet een getinte huid hebben)

2 dan ga je kijken of je iets aan gaat doen wat je al had gekocht of wat je vorige jaar al had gekocht en dat je daar een nieuw boven of onder stuk op koopt. je moet anders dat boven of onderstuk wat je gaat kopen natuurlijk wel er op aanpassen !

3. dan ga je naar de winkel. ga niet naar al te duren winkels omdat als je een jurkje koopt met heel veel glitters het je het na oud en nieuw toch niet meer draagt en dus is het dan zonde. je kan bijvoorbeeld Goedkoop slagen bij de Primark. maar nu is het overal natuurlijk wel kortingen !

4. koop iets wijds op iets straks of andersom maar nooit wijd op wijd. (of het moet een jurkje zijn dan kan het wel).

5. met al deze stappen kan je een leuke outfit krijgen.

6. dan je haar, ikzelf vind krulspelden met de kerst erg leuk. het is net war specialer dan gewoon stijl haar of een paardenstaart.

7. doe nu leuke sieraden om met een leuk glittertje.

en zo heb je dus een leuke oud en nieuw outfit! hier nog een paar voorbeelden 

 
ikzelf heb een straks rokje in het zwart met een glittertje erin met een glad t-shirtje met korte mouwen die er  wat er over bloest ! ikzelf vind het erg leuk !
 
nou alvast een gelukkig nieuwjaar !
 


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten