woensdag 28 augustus 2013

Weg ?

Weg ?
Heeiii , hebben jullie vaak ook dat je je kamer moet opruimen en oude troep weg moet gooien?. Ik wel :( En ik ben weer zo iemand die echt altijd aan het hamsteren is. Zelfs in bed ! Sokken die ik 's avonds uit doe in bed. Een week later kijk je in je bed en zie je 7 paar sokken liggen xd. Of dat je een oude ketting van vroeger weer tegenkomt , dan denk je natuurlijk : ' awhh wat leuk !' maar dan wil je het houden en dan moet het weg. Dat is natuurlijk echt NIET leuk. Nu krijg je wat tips om sneller dingen weg te kunnen gooien zonder spijt.
1. Sorteer je spullen wat vaker en kijk wat je wel en niet nodig hebt.
2. Elke week 1 x spullen bekijken wat je hebt gekregen / verzameld en gooi dan alvast wat weg , zo krijg je minder spijt.
3. Denk eraan hoelanger je het bewaart , hoe meer spijt je krijgt.
4. Koop een bak met vakjes , sorteer al je spullen  zoals verzamelingen ( schelpen , stenen enz) en maak er dan een knutselwerkje van. Pak een schelp en plak het op een wit vel. Of maak alles in de vorm van een hartje.
5. Verkoop het ! Zo doe je een ander er ook een plezier mee. Op Marktplaats bijv.
6. Je hebt vaak ook bakken waar je spullen en kleren in kunt doen , voor het goede doel. Kinderen uit africa zijn al blij met een gekleurd steentje of een mooie kleurdoos met wat papiertjes. Hun kunnen er zeker wat plezier van hebben.
7. Of scheid je afval en gooi het weg.
8. Als je nou echt zo gehecht bent aan je spullen. Schrijf dan alle voor en nadelen op :
1. Het zit alleen maar in de weg.

Ik hoop dat je er iets aan hebt

Doegh xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten