maandag 19 augustus 2013

goedkope saaie agenda oppimpen tot een kunstwwrk:))

heeiii,


voor iedereen is de vakantie bijna afgelopen. dat betekent ook nieuwe schoolspullen. je hebt helaas heel veel schoolspullen nodig, dus dat gaat je veel geld kosten. he je geen zin om zoveel te betalen? weet ik een super leuke manier om een hele goedkopen agenda te kopen en dat ie toch leuk is. zo doe je dat:

koop een hele goedkope agenda van maar een paar euro. de voorkant moet gewoon effe zijn en de binnenkant ook zonder plaatjes. eigenlijk heel SAAIIII!! oke hoe maak jehier nou een leuke agenda van? zo dus:

je gaat allemaal leuke plaatjes opzoeken bijvoorbeeld van mode, popsterren ofiets anders leuks. dat kan je va de computer halen maar ook uit tijdschriften. al die plaatjes ga je uitknippen. de leukste plaatjes hou je even apart bij je. die ga je plakken op de saaie voorkant. jemoet ze goed vast plakken zodat ze niet los gaan. de voorkant is af! nu de binnenkant. plak op de lege blaadjes of tussen de dagen door ook leuke plaatjes. als je veel bladzijdes gedaan he ben je klaar. misschien kan je de agenda ook eerst kaften en dan de plaatjes er op plakken. de agenda is klaar!

multimappen kan je ook leuk versieren met stickers, je eigen schriften ook en verder alles wel met leuke plaatjes en stickers enzo. zo kan je dus een hele goedkope agenda enzo hebben maar toch leuk!!!


xxx Beautyblogger
p.s is t gelukt stuur reactie of mailtje!! xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten